A hétvégén csinálok egy kalapot Madonnának. Madonna fellép az Eurovíziós Dalfesztiválon Izraelben, ahol én a Magyarország színeiben induló Pápai Joci stylistja, tervezője vagyok. A fellépőruhát én tervezem barátaim segítségével Pápai Jocinak.

KÖVESSETEK AZ INSTAGRAMON, HÍREKÉRT, INFORMÁCIÓKÉRT!!!

Az Euroviziós Dalfesztivál idáig egy 200 milliós nézettségű műsor volt, az idei Tel Avivi rendezvény egy óriási szuperprodukciónak indul. Fellép Dana International, duettet énekel Conchita Wurstal és a szervezők Madonna közreműködésével szeretnék a produkciót világszerte nézetté tenni, a várt nézőszám 600 millió.

Óriási élmény volt már Kijevben is az Eurovízió. Egy stylist életében már az is nagy szám, ha egyszer kijut egy ilyen eseményre, de másodszor, főleg egy ilyen nagy, óriási műsorban dolgozni, hatalmas szakmai tapasztalat.

A 2017-es év végén megkértek, hogy stylistja legyek egy nagy telekommunikációs cég karácsonyi kampányának, akkor azt mondták, hogy az én portfólióm az inkább zenei, elő kellett túrnom a legjobb reklámfilmjeimet amit a traktor.com-al vagy a filmreaktorglobal.com-al készítettem.

Ha a BIO-mba kattintasz, sok zenei produkciót találsz, a Berlin Calling Paul Kalkbrenner vagy Martin Jensen Solo Dance már átlépte a negyven milliós nézettséget, de azért ez az Eurovíziós Dalfesztivál Izraelben, még engem is izgalommal tölt el.

Kalap Madonna számára

Készítek egy kalapot Madonnának, remélem Izraelben alkalmam lesz ezt eljuttatni styling teamjének. Madonna az utóbbi időben rendszeresen kalapban jelenik meg a nyilvánosság előtt, a Medellín klip beharangozó fotóján is egy fehér kalapban van, bevallom, hogy Cha-Cha-Cha-ban gyenge vagyok, de kalapban verhetetlen.

Egy jó hozzászólás jó lenne